Carnaval 2020 / De verzameling tv registraties van dit carnavals-seizoen

LVK 2020 – Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer

Spik & Span wonnen met ‘Vrunj tot de allerletste runj’ de 44ste LVK-finale in het prachtig paviljoen in Echt. 7000 Mensen waren erbij en L1 maakte met o.a. CamVan een prachtige TV registratie met maar liefst zes camera’s.
Lvk logo in de stream

’t Oetrope vaan de Stadsprins 2020

Perfisia Prins Luc d’n twiede! CamVan verzorgde ook weer de live-registratie vaan ’t Oetrope vaan de Stadsprins 2020.
‘Ziene ampa’ Math van Lijf is voor eeuwig wereldberoemd in Maastricht als de ‘snie-prins'(1969). Van koude laat staan sneeuw had de nieuwe stadsprins tijdens zijn lange tocht als ‘groete oonbekinde’ van Wyck naar de Markt weinig last. Sterker nog: toen Luc van Lijf – vanaf nu Luc d’n Twiede – eenmaal enthousiast onder het mombakkes vandaan was gesprongen, leek het voor een paar momenten dat hij toch ook even moest uitblazen. Daarna deelde hij volledig zijn vreugde om zijn prinselijke statuur te delen met zijn prinsen Jolien Linssen en hun anderhalf jaar oude dochter Doris, De Tempeleers en ‘ ’t volk vaan Mestreech’. (Uit Thuisinmaastricht.nl)
prins oetrope regiewagen

Groot Limburgs Buuttekampioenschap 2020

In een uitverkochte Oranjerie in Roermond traden vrijdag 10 januari 7 buuttereedners op in de finale van het Groot Limburgs Buuttekampioenschap.
buuteredners

De11devande11de 2019

De CamVan kleurt natuurlijk ook dit jaar weer rood, geel en groen. Er zijn en worden registraties gemaakt in opdracht van L1, De Limburger, RTV Maastricht en andere lokale en regionale omroepen. Hier een overzicht, uiteraard beginnend bij de opening van dit carnavalsseizoen: De 11e vaan de 11e 2019 in Maastricht.

L1 alaaf camvan

Recente klussen